Ce este Academia de Optimism HOSPICE de la Adunaţii Copăceni?

Academia este, de fapt, un centru socio-medical inovator, unic în România şi în regiune, ce va oferi copiilor afectați de boli rare și cu prognostic limitat de viață o șansă la bucurie, demnitate și incluziune socială.

Centrul este construit pe suprafața unui domeniu donat de familia Florescu şi este format dintr-un conac şi 5 alte clădiri aflate într-un loc pitoresc aproape de Bucureşti.

Centrul va beneficia de o unitate cu 12 paturi pentru servicii gratuite de îngrijire paliativă a bolnavilor; 6 apartamente de cazare temporară a copiilor, împreună cu familiile lor, centre de zi ce vor oferi terapii fizice și psiho-emoționale, activități educative şi distractive dar şi servicii de consiliere psihologică pentru copii și familiile lor.

Pentru mai multe detalii:

copaceni.hospice.ro

De ce optimism?

La HOSPICE Casa Speranţei luptăm pentru a menține optimismul în viață pentru persoanele care, altfel, se confruntă cu boli incurabile.

Crezul nostru acela că fiecare clipă de viață trebuie prețuită și trăită fără durere, ci cu demnitate alături de cei dragi. De aceea, de 25 de ani în România, schimbăm viețile celor care trăiesc cu o boală incurabilă, prin grijă și compasiune, oferite necondiționat, atât lor, cât și familiilor acestora.

Dezvoltăm îngrijirea paliativă la nivel naţional și internațional prin informare, educație, consultanță și îmbunătățirea legislației, pentru ca o lume întreagă să privească viața cu mai multă speranță și mai mult optimism.

Mai multe despre HOSPICE Casa Sperantei

www.hospice.ro